Akoestiek op kantoor

Een prettige werkplek vormt de basis van een goede werksfeer en productiviteit. Een meerwaarde van onze expertise in indoor reclame is dat we meedenken in innovatieve en functionele oplossingen. Wij hebben diverse creatieve oplossingen met als doel om de geluidsakoestiek te verbeteren op kantoren, werkruimtes of in (retail) winkels. Een manier om dit te bewerkstelligen is door  het gebruik van speciale akoestische doeken. Hiermee kan de akoestiek van bepaalde toonhoogtes verbeterd waar tegelijkertijd juist andere tonen juist meer in de achtergrond verdwijnen. Als u het belangrijk en prettig vindt dat uw personeel zich bevindt in een prettige werkruimte, waar iedereen elkaar goed kan verstaan, dan weten we zeker dat wij de juiste oplossing hebben voor uw probleem!

De relatie tussen akoestiek op kantoor en arbeidsproductiviteit

Akoestiek is een onterecht vergeten onderwerp wanneer een winkel, kantoor of spreekruimte wordt aangekleed. Is de akoestiek niet optimaal, dan zullen bepaalde zaken zoals gelach, lawaai of andere storende achtergrondgeluiden extra opvallen. Het geluid klinkt ‘hard’ en kil. U kunt zich inbeelden dat dit niet wenselijk is voor een prettige werkplek voor zowel uw medewerkers, alsmede voor uw zakelijke relaties of cliënten. Ook kan onprettige geluiden leiden tot stress bij uw medewerkers en dit verslechtert de arbeidsproductiviteit op de werkvloer. Vandaar dat de oplossingen die wij bieden niet alleen een lust zijn voor het oog, maar ook een functioneel eigenschap bezitten die bijdragen aan een betere werksfeer op de werkvloer. Bij serieuze interesse komen wij graag langs voor het geven van een demonstratie.

Met de juiste akoestiek een functioneel doel behalen mét een unieke uitstraling

Bij het aankleden van ruimtes proberen wij onderdelen, zoals wanden, plafond en vloer te voorzien van materialen die die akoestiek verbeteren. U kunt denken aan een mooi vormgegeven PVC doek, textiel op plafond, vloermatten of een textielframe. Mocht u de ruimte te kaal vinden, dan kunnen wij met speciaal materiaal ervoor zorgen dat de ruimte minder hol zal gaan klinken. Deze materialen verwerken wij achter of onder het presentatiemateriaal, zodat niemand er iets van ziet. Er zijn ontelbaar mogelijkheden om met reclamemateriaal de uitstraling van een binnenruimte functioneel aan te kleden. Benieuwd hoe wij dit kunnen realiseren? Download ons catalogus of neem contact met ons op via telefoon of email. Laten terugbellen kan ook. Vul uw telefoon nummer in en wij bellen u z.s.m. terug.

Bel me terug