Akoestiek verbeteren op kantoor

Een vaak vergeten aspect op bedrijfskantoren wat absoluut van invloed is op een prettige werkomgeving is de akoestiek. Denkt u zich in dat een ruimte waar veel telefoongesprekken gevoerd worden of waar veel mensen tegelijkertijd werkzaam zijn zeer rumoerig kan zijn. Omdat tegenwoordig steeds vaker strakke en minimalistische inrichting gehandhaafd wordt is akoestiek vaak het ondergeschoven kindje. Gelukkig biedt Krommedijk lichtreclame & signing passende oplossingen die zowel een lust zijn voor het oog én oor dankzij het gebruik van speciale akoestiek verbeterende materialen en doeken.

Het belang van goede akoestiek in ruimtes met veel werkplekken

De akoestiek verbeteren kent diverse voordelen. Allereerst hebben medewerkers minder last van elkaar. Zaken als hard gelach, lawaai of vervelende achtergrondgeluiden worden gefilterd. Wist u dat onnodig veel geluid ook van invloed kan zijn op het stressniveau van uw medewerkers en dit direct de prestaties kan beïnvloeden van uw personeel? Het verbeteren van de akoestiek leidt dus niet alleen tot een prettigere werksfeer, maar ook tot verhoging van de arbeidsproductiviteit. Bij Krommedijk reclame en signing vinden we het een mooie uitdaging een juiste combinatie te vinden in het aangename en het functionele.

Wij kunnen de akoestiek verbeteren in iedere kantoor zonder dat u er iets van ziet

Wanneer wij de inkleding verzorgen van een binnenruimte, waar weinig textiel aanwezig is, zorgen wij voor het aanbrengen van speciale akoestisch materiaal achter uw eigen binnenreclame. Denk bijvoorbeeld aan spandoeken, textieldoeken, schilderijen, portretten en trespaborden. Zowel functioneel als esthetisch een prima oplossing, omdat het akoestisch absorptie materiaal haast onzichtbaar is. Kortom een uitstekende oplossing dat u gezien moet hebben. Interesse? Laat u terugbellen, dan komen we graag langs met een proefmonster en een vrijblijvende demonstratie.

Al onze mogelijkheden weten? Download hier gratis onze catalogus voor binnen en buitenreclame!

Meer weten? Laat u terugbellen voor een afspraak!

Bel me terug