Akoestisch doek

U kent ze vast, indoor doeken die aan de muur worden opgehangen. Soms klein, maar meestal wel groot voor een indrukwekkende impressie. Maar wist u dat wij ook een speciaal doek kunnen leveren dat er niet alleen goed uitziet, maar ook heel functioneel kan zijn en zelfs de arbeidsproductiviteit kan verbeteren op de werkvloer? We leggen het u graag even uit.

Speciale oplossingen voor grote en kleine ruimtes

Bij het aankleden van kantoorruimte zijn zaken als interieur wand aankleding vanzelfsprekend. Echter vergeten we vaak de ruimte te voorzien van goede akoestiek en laat dat nou net niet onbelangrijk zijn. Goede akoestiek bevordert namelijk de werksfeer en vermindert het risico op werkstress. Niets is zo vervelend tijdens het werk als het continu horen van storende achtergrond geluiden, hard gelach van collega’s of andere onprettige geluiden die vaak als negatief worden opgevangen. Gelukkig biedt Krommedijk lichtreclame & signing de mogelijkheid om het aangename met het nuttige te combineren door speciale akoestische materialen te verwerken in ophangsystemen, van het bekende pvc doek tot aan een textielframe of canvasdoeken. En omdat we in nagenoeg elk formaat wandmateriaal kunnen leveren zijn onze oplossingen geschikt voor iedere ruimte. Download hier onze catalogus en bekijk zelf alle mogelijkheden.

“Wij demonstreren graag de voordelen van een akoestische doek, laat uw nummer achter om teruggebeld te worden”

Wilt u graag meer weten over dit soort innovatieve oplossingen? Maak dan een afspraak en wij komen graag met u in contact om persoonlijk toe te lichten welke mogelijkheden er voor u zijn die de akoestiek verbeteren bij u op de werkvloer. Kortom, wilt u een prettige werksfeer voor uw medewerkers én uzelf? Neem dan contact op voor uw eigen akoestisch doek.

Bel me terug