De bewegwijzering voor binnen

Verwijzingen binnen gebouwen zijn overal gewenst en zijn er in vele vormen. Denk hierbij aan zuilen, borden, stickers en nog veel meer. Wilt u wegwijs worden in deze wirwar van mogelijkheden? Neem dan contact op met Krommedijk Lichtreclame & Signing, want werkelijk alles is mogelijk en denkbaar voor uw winkel of organisatie. Wat te denken van handige en duidelijke pictogrammen? Samen met u bespreken we graag alle mogelijkheden, óók als het gaat om bewegwijzering buiten.

Wijs uw relaties de weg met bewegwijzering binnen in gebouwen

Voor de binnen bewegwijzering aan de bieden wij u de keuze uit 7 systemen. Van aluminium tot kunststof, van glas tot rvs, met of zonder kappen en heel rank of juist mooi robuust. Aan u de keus. Afhankelijk van uw wensen en interieur werken wij graag een mooi, maar zeker ook functioneel plan voor u uit. Kortom, bewegwijzering binnen uw pand nodig? Maak een afspraak! Ook kunnen wij u van dienst zijn met de bewegwijzering voor buiten uw pand, kantoor of instelling.

Wees creatief en probeer het gemak van muurstickers

Liever geen bordjes in uw pand? Dan zijn muurstickers een leuke oplossing. Deze kunt zelfs plakken op een ondergrond met structuur? Dat is mogelijk dankzij speciale folie geschikt voor beton, baksteen, stuc en tegels. U bepaalt zelf het formaat en ze zijn al verkrijgbaar vanaf 1 stuk. Klik hier om muurstickers te bestellen in onze webshop.

Laat u terugbellen, wij staan u dan graag te woord over de mogelijkheden en kunnen u persoonlijk adviseren in de beste keus!

Bel me terug