Bewegwijzering buiten

Een goede bewegwijzering buiten rondom uw pand of kantoor staat synoniem voor een hoge mate van professionaliteit. Daarom moet het met zorg en aandacht gebeuren. Met meer dan 10 soorten staanders en talloze profielen en panelen zorgen wij ervoor dat iedere denkbare vorm van bewegwijzering gerealiseerd kan worden en geheel in lijn met uw bestaande huisstijl. Bewegwijzering is niet alleen erg functioneel. U geeft uw patiënt, gast of cliënt ook een warm welkom. Onder bewegwijzering valt niet enkel borden of zuilen met naam en getal, ook het gebruik van pictogrammen valt onder bewegwijzering en maken het mogelijk dat uw bezoeker weet waar hij of zij moet zijn.

Ruim aanbod in soorten bewegwijzering voor buiten

Ons aanbod is grofweg op te delen in 2 soorten. Consoles, die over het algemeen voor richtingsborden worden gebruikt en reclame zuilen, die in de meeste gevallen gebruikt worden als image-builders. Meer over bewegwijzering leggen we graag nader toe in een persoonlijk gesprek. Bent u juist op zoek naar bewegwijzering in uw gebouw of kantoor? Kijk dan snel op onze pagina voor binnen bewegwijzering!

Spandoeken: een voordelig en eenvoudig alternatief!

Spandoeken met frame kunt u natuurlijk ook gebruiken als u iemand de juiste weg op wilt sturen. Het voordeel: spandoeken zijn voordelig en snel leverbaar. In onze webshop zijn spandoeken verkrijgbaar in alle formaten en diverse materialen. Wij bedrukken het spandoek geheel full colour en werken het af zoals u wilt. Wij gebruiken uitsluitend UV- en waterbestendige inkten.

Persoonlijke advies nodig? laat u vrijblijvend terugbellen.

Bel me terug