Wat zijn peesdoeken?

Peesdoeken zijn speciale textieldoeken die in full color bedrukt kunnen worden in elk gewenst formaat. Dat het peesdoeken worden genoemd, komt omdat de uiteinden van het doek voorzien zijn van dunne rubberen ‘pezen’ . Op deze manier zijn de doeken eenvoudig in het speciale textielframe te drukken en zodoende ook weer eenvoudig te verwisselen.

Doen jullie ook aan (lichtbak) reparatie?

Ja, wij kunnen ook beschadigde of defecte lichtbakken herstellen. Dit geldt voor zowel Neon lichtbakken als LED lichtreclame. Wij herstellen de volledige functionaliteit van de lichtreclame en dit kunnen we doen voor nagenoeg elk systeem of type lichtreclame. Met name voor Neon reclame is dit een delicaat proces en adviseren wij dit te laten uit te voeren door professionals zoals Krommedijk Lichtreclame & Signing. Meer weten over neon reparatie, klik hier.

Wordt er op locatie gemonteerd?

Indien mogelijk kunnen wij ervoor zorgen dat alles wat u bij ons afneemt op locatie wordt gemonteerd. Hier gaat onze voorkeur ook naar uit, zodat wij weten dat het adequaat en goed wordt gemonteerd met de juiste apparatuur en middelen. Wij staan volledig achter onze producten en bieden op elektronica minimaal 1 jaar garantie. Mocht u toch onverhoopt te maken krijgen met een defect binnen de garantieperiode, dan zullen wij deze uiteraard kosteloos vervangen.

Wij zijn een zorginstelling, kan ik dan bij jullie terecht?

Door de jaren heen hebben we veel expertise opgebouwd in het aankleden van zorginstellingen door het hele land. Zo zijn wij al jarenlang partner van TMZ en zorgen wij ervoor dat de aankleding tot in de puntjes wordt geregeld. Van raambestickering tot bewegwijzering, foto behang en het aankleden van pilaren, wanden en plafonds voor een levendige sfeer. Voor iedere wens bieden wij een oplossing op maat. Neem daarom contact op voor het maken van een afspraak.

Bieden jullie ondersteuning in de opmaak?

Ja, dankzij een veelzijdig team van o.a. vormgevers kunnen we ook ondersteuning bieden in het bedenken van een opmaak voor uw reclame uiting. Gaat u bijvoorbeeld een (sport)vereniging sponsoren of krijgt u ergens advertentieruimte voor een reclamebord? Dan kunnen wij helpen met een bijpassende opmaak en boodschap. Wel is het een voorwaarde dat u uw logo in hoge resolutie naar ons toestuurt. Bij voorkeur een .EPS of .AI bestand en anders een hoge resolutie .PDF bestand. Heeft u vragen hierover, neem dan contact met ons op via 06 22 11 96 07 of stuur een mail naar info@krommedijklichtreclame.nl