Lichtbak reclame

Lichtbakken komen in alle soorten, maten en vormen. Voor de detailhandel is een lichtbak waarschijnlijk de meest gebruikte vorm van lichtreclame, want ook ’s avonds wilt u met uw bedrijfsnaam natuurlijk goed zichtbaar zijn langs de kant van de weg of simpelweg in het centrum van de stad. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kunnen wij uw reclame uitingen volledig personaliseren en afstemmen aan uw wensen. Ook kunnen we uw lichtreclame in 3d vorm leveren, zoals een kubus of prisma. Een ontzettend unieke en prachtige verschijning natuurlijk!

Wij kunnen uw pand of winkel voorzien van de mooiste signing technieken

Met TL of LED verlichting geeft een perfecte uitstraling van uw bedrijf. LED lichttechniek wordt steeds meer gebruikt, omdat het een energiezuinige techniek is die steeds beter mee kan komen met bestaande bewezen technieken zoals TL en Neon. Een ander groot voordeel is dat LED energiezuinig is en een zeer lange levensduur heeft en dus relatief onderhoudsarm en voordeliger is in vervanging en reparatie.

Maak van uw creatie een unieke verschijning en laat ons u deskundig adviseren in de juiste lichtbak reclame. Wij vertalen uw wensen in realisatie precies zoals u dat wilt. Niets is hierbij onmogelijk!

Krommedijk Lichtreclame & Signing kan zowel voor binnen als buiten uw volledige huisstijl perfect weergeven. Enkel- of dubbelzijdig, tegen de wand of op het dak, wij maken er graag iets bijzonders en uniek van. Pas wanneer u tevreden bent over het eindresultaat zijn wij dat ook! Bekijk diverse referenties op onze website of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw eigen lichtreclame. U kunt bij ons ook terecht voor spandoeken, bewegwijzering of handige roll-up banners. Wilt u snel en eenvoudig reclame kunnen vervangen? Bekijk dan eens onze handige textielframes!

Neem vrijblijvend contact op