Muurreclame

Bent u de kale muren van uw kantoor of winkel ook zo zat? Laat ons u dan helpen met prachtige creatieve oplossingen voor op de muur. Wij bieden een groot diversiteit aan oplossingen, van een spandoek met frame tot mooie freesletters of kies uit LED of zelfs NEON lichtreclame aan de muur. Wij zorgen voor een passende oplossing dat helemaal past bij de (huis)stijl van uw winkel, restaurant of kantoorruimte. Wat uw wensen ook zijn, Krommedijk lichtreclame en signing regelt het!

Imponeer uw publiek met muurreclame dat opvalt

Muurreclame dient niet alleen ter verfraaiing van het aanzicht, het kan ook een functioneel doel dienen. Door bijvoorbeeld nieuwe acties en aanbiedingen op uw muur te plaatsen, kunt u klanten op een duidelijke wijze attenderen op een koopsignaal. Anderzijds kunt u uw huismerk promoten of een partner / leverancier waar u mee samenwerkt, wat ten goede komt aan uw naam. Hoe creatiever de oplossing, hoe langer de boodschap blijft hangen. Schroom niet om ons te vragen voor advies. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kunnen wij u gegarandeerd goed op weg helpen. Zien en zien geworden is ons motto!

Al eens gedacht aan een speedframe?

Een uitstekende oplossing die wij steeds vaker toepassingen bij onze klanten is de speedframe. Dit systeem, bestaande uit een aluminium frame en een textiekdoel, vindt zijn weg steeds vaker bij bedrijven en winkels. De reden? Het is voordelig, makkelijk en de uitstraling is erg professioneel. Bezoek onze webshop en bestel direct online uw frame op maat mét uw eigen ontwerp. Geen ontwerp? Maak dan een eigen ontwerp via onze handige ontwerptool op de webshop. Klik hier en bestel nu!

NB. Voor een compleet overzicht van al onze mogelijkheden, klik op onderstaande link en download onze brochure.

speedframe-brochure

Bel me terug

Neem vrijblijvend contact op!