Professionele neon reparatie

Is het glas stuk van uw neonlichtreclame? Geen nood, bij Krommedijk Lichtreclame & Signing kunnen wij alle Neon installaties repareren, restaureren en zelfs reviseren. Krommedijk Lichtreclame & Signing is sinds 1991 actief en hebben daarom meer dan 25jaar ervaring op het gebied van Neon reclame. Onze specialisten behandelen kapotte Neon verlichting via UV-licht controle en door het controleren van kwikrestanten, om te bepalen of er gebruik wordt gemaakt van neon of argon gas. Eventuele oude kwikresten worden verwijderd en het systeem wordt zodanig volledig gespoeld en ontdaan van oude poeder.

Neon verlichting repareren met meer dan 25 jaar ervaring

Door alle ontwikkelingen op het gebied van LED zou je haast vergeten zijn dat er nog veel bedrijven zijn die Neon installaties hebben hangen aan hun pand, winkel of gevel. Hoewel wij zeker een voorstander zijn van LED lichtreclame, heeft Neon reclame nog steeds een unieke charme dat (nog) niet bij andere vormen van lichtreclame te zien is. Krommedijk Lichtreclame & Signing is daarom trots dat het al één van de weinige aanbieders is in Nederland dat maatwerk kan afleveren op het gebied van Neon lichtinstallaties en oude neon verlichting kan repareren in nieuwstaat kan terugbrengen.

Laat u direct terugbellen voor een vrijblijvende offerte

Vragen, advies of een kosteloze offerte opvragen voor een neon reparatie? Geen enkel probleem, neem contact met ons op u heeft dan direct onze specialist aan de lijn die u alles kan vertellen over neon reclame. Of laat u terugbellen, dan nemen wij direct contact met u op.

Bel me terug