Neon verlichting laten maken

Is het glas stuk? Brand het licht niet meer? Of werkt de elektronica niet meer goed van uw neon lichtbak? Dan kunt u ons bellen. Krommedijk Lichtreclame & Signing heeft de expertise in huis om alle soorten Neon installaties terepareren, restaureren en zelfs te reviseren. Onze specialisten behandelen kapotte Neon verlichting dankzij speciale technieken, waaronder UV-licht controle en de controlo op kwikrestanten, om te bepalen of er gebruik wordt gemaakt van neon of argon gas. Zo worden eventuele oude kwikresten verwijderd en het systeem zodanig volledig gespoeld en ontdaan van oude poeder.

Meer dan 25 jaar ervaring in ons werk!

Krommedijk Lichtreclame & Signing is sinds 1991 actief en hebben daarom meer dan 25jaar ervaring op het gebied van Neon reclame. We kennen de ins- en outs van het systeem en leveren als één van de weinige signing bedrijven nieuwe Neon lichtbakken in heel Nederland.

Laat u terugbellen voor een afspraak

Wilt u dus graag uw neon reclame behouden en de neon verlichting laten maken? Wij komen graag met u in contact! U kunt ons bellen via 06 22 11 96 07 of laat u terugbellen via onderstaande aanvraagformulier, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Bel me terug