Parkeerborden bestellen

Een groot ergernis die wij tegenkomen bij bedrijvenparken is dat auto’s worden geparkeerd op plekken waar dat niet is toegestaan. Meestal komt dat omdat er niet duidelijk wordt aangeven voor wie deze plekken zijn bestemd. Dit hoeft niet per se te gelden voor bedrijven, ook winkeliers kunnen hier natuurlijk te maken krijgen. Dit is niet alleen erg vervelend en soms zelfs frustrerend, het kan klantonvriendelijk werken waardoor u wellicht omzet kunt verliezen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig kunt u dit probleem oplossen door bij ons parkeerborden te bestellen voorzien van uw bedrijfslogo. Onze parkeerborden zijn standaard voorzien van laminering, daarmee is de opdruk beschermt tegen UV en weersinvloeden. Tevens beschermt de laminaatlaag uw parkeerbord tegen krasvorming.

Kies uit diverse type parkeerborden

Naast de standaard parkeerbord, kunt u bij ons ook terecht voor wegsleep borden, directe borden, bezoekersborden, invalide borden, elektrische voertuigen en nog veel meer. Voor een compleet overzicht, klik hier. Heeft u toch iets specifieks nodig? Laat het ons dan weten via mail of telefoon en wij regelen het graag voor u.

Eenvoudig parkeerborden bestellen in onze webshop

Liever direct uw parkeerborden geregeld hebben? Dat kan, want u kunt parkeerborden online bestellen in onze vernieuwde webshop. Kies het type parkeerbord, kies uw afwerking en reken direct online af met iDeal. Zo eenvoudig kan het zijn. Liever persoonlijk advies, neem dan telefonisch contact met ons op.

Bel me terug