Roll up banners

Een reclame oplossing die we altijd terugzien op beurzen en evenementen zijn de alom bekende Roll up banners. Misschien wel de meest populaire presentatie systeem voor beurzen, congressen, winkelinrichting en meer. Roll-up banners zijn een onmisbaar presentatiemiddel geworden doordat ze voordelig in aanschaf zijn, eenvoudig op te zetten zijn en compact genoeg zijn om overal naartoe mee te nemen. Onze roll-up banners zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in diverse formaten. En om het nog makkelijker te maken, worden onze roll-up banners standaard geleverd met een handige draagtas.

Kortom: Gemakkelijk mee te nemen, door iedereen op te zetten en zeer opvallend. Wij kunnen verschillende cassettes en print materialen leveren tegen scherpe prijzen.

Roll up banners met diverse cassettes leverbaar

Kies bij actiematig gebruik voor de voordelige een basic cassette, in combinatie met 510 grams PVC materiaal. Wilt u liever iets duurzaam, ga dan voor de selected of luxe cassette, in combinatie met 325 grams Ferrari Decolit materiaal. Dit is ondoorschijnend materiaal met een zwarte achterzijde met als voordeel dat deze niet schotelt/krult.

Nieuwe – Bestel direct online in onze webshop

Om het onze vaste klanten nog makkelijker te maken kunt u vanaf heden ook terecht in onze webshop. Bestel direct een roll-up banner in de u gewenste formaat, kwaliteit en aantal en reken direct online veilig af met iDeal. Bestellen kan hier.

Bel me terug