Full color spandoeken bedrukken

De diversiteit en gemak van spandoeken maken het een uitstekende én vooral betaalbare manier van buitenreclame. De meest voorkomende manier van buitenreclame is door een spandoek te monteren in een aluminium buizenframe. Dit is niet alleen heel erg duurzaam en stevig, maar ook erg handig wanneer u regelmatig wenst te wisselen van reclame uiting. Het doek is zeer eenvoudig te vervangen dankzij de handige elastieken en zomen rondom het doek. Bestel uw frame en doek  als compleet set bij Krommedijk Lichtreclame & Signing en wij komen de gehele constructie bij u op locatie plaatsen, dat noemen we pas échte service.

Spandoek bedrukken in ieder formaat en volledig naadloos

Een spandoek maken kan in ieder formaat, en dat tot wel 5 meter breed en volledig naadloos. Wij leveren het materiaal met een high solvent inkt en indien gewenst dubbelzijdig full color. Deze inkt is van dusdanige kwaliteit dat wij 3 jaar garantie geven op de kleurechtheid. Een tip: wilt u niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds gezien worden? Dan kunnen wij halogeen of LED lampen monteren zodat uw spandoek ook in het donker goed zichtbaar blijft. Het spandoek wordt compleet afgeleverd inclusief elastieken en buizenframe. Ook een leuk idee: een foto op canvas. Klik hier voor meer info.

Voordelig en snel spandoeken nodig? Bestel dan online!

Waarom kiezen voor onze spandoeken? Bekijk de onderstaande voordelen van onze spandoeken!

✔ Keuze uit diverse materialen voor verschillende toepassingen
✔ Bepaal zelf het formaat
✔ Voorzien van door u te bepalen afwerking
✔ Geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen
✔ B1 gecertificeerd (brandvertragend)

Laat uw spandoek voordelig bedrukken in onze nieuwe webshop. Bepaal uw eigen formaat, kies uw afwerking en betaal veilig via iDeal. En dankzij onze gratis online ontwerptool creëert u in een handomdraai een eigen ontwerp voor uw spandoek. Een spandoek maken kan zo eenvoudig zijn! Liever persoonlijk advies, laat u dan terugbellen.

Bel me terug