Full color spandoeken bedrukken

De diversiteit en gemak van spandoeken maken het een uitstekende én vooral betaalbare manier van buitenreclame. De meest voorkomende manier van buitenreclame is door een spandoek te monteren in een aluminium buizenframe. Dit is niet alleen heel erg duurzaam en stevig, maar ook erg handig wanneer u regelmatig wenst te wisselen van reclame uiting. Het doek is zeer eenvoudig te vervangen dankzij de handige elastieken en zomen rondom het doek. Bestel uw frame en doek  als compleet set bij Krommedijk Lichtreclame & Signing en wij komen de gehele constructie bij u op locatie plaatsen, dat noemen we pas échte service.

Spandoek bedrukken in ieder formaat en volledig naadloos

Een spandoek maken kan in ieder formaat, en dat tot wel 5 meter breed en volledig naadloos. Wij leveren het materiaal met een high solvent inkt en indien gewenst dubbelzijdig full color. Deze inkt is van dusdanige kwaliteit dat wij 3 jaar garantie geven op de kleurechtheid. Een tip: wilt u niet alleen overdag, maar ook ’s avonds gezien worden? Dan kunnen wij halogeen of LED lampen monteren zodat uw spandoek ook in het donker goed zichtbaar blijft. Het spandoek wordt compleet afgeleverd inclusief elastieken en buizenframe. Ook een leuk idee: een foto op aluminium. Of nog beter foto op hout!

Ontdek onze kwaliteit en mogelijkheden

Waarom kiezen voor onze spandoeken? Bekijk de onderstaande voordelen van onze spandoeken!

✔ Keuze uit diverse spandoeken met verschillende toepassingen
✔ Bepaal zelf het formaat
✔ Voorzien van door u te bepalen afwerking en in full colour
✔ Geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen
✔ B1 gecertificeerd (brandvertragend)

U kunt bij ons kiezen uit diverse soorten PVC materiaal, deze leggen we nader toe:

Standaard Spandoek:
PVC-doek 510 gr./m2. Geschikt voor enkelzijdige bedrukking. Duurzaam en voordelig materiaal. B1 gecertificeerd (brandvertragend)

Mesh doek:
PVC-doek 270 gr./m2. Geschikt voor enkelzijdige bedrukking. Voorzien van gaasachtige structuur. Voor plaatsing op locaties waar veel wind is. B1 gecertificeerd (brandvertragend)

Vlaggendoek:
Polyester vlaggenstof 115 gr./m2. Geschikt voor enkelzijdige bedrukking. Licht materiaal. B1 gecertificeerd

Blockout – Dubbelzijdig bedrukt:
PVC-doek 610 gr./m2. Ondoorschijnend PVC. Kies voor deze optie indien je het doek aan beide zijden wilt laten bedrukken. B1 gecertificeerd (brandvertragend)

Blockout – Enkelzijdig bedrukt:
PVC-doek 610 gr./m2. Ondoorschijnend PVC. Kies voor deze optie indien je het doek aan 1 zijde wilt laten bedrukken. B1 gecertificeerd (brandvertragend)

Bestel uw spandoek direct online met snelle gratis verzending*

Laat uw spandoek voordelig bedrukken in onze nieuwe webshop. Bepaal uw eigen formaat, kies uw afwerking en betaal veilig via iDeal. En dankzij onze gratis online ontwerptool creëert u in een handomdraai een eigen ontwerp voor uw spandoek. Een spandoek maken kan zo eenvoudig zijn! Liever persoonlijk advies, neem dan contact met ons op. Een offerte aanvragen kan uiteraard ook.

Bel me terug