Speedframe systeem

Is een goede 1e indruk een must voor u? Wilt u graag indruk maken op uw bezoekers in de wandelgangen of kantoorruimtes van uw organisatie? Dan zijn grote peesdoeken , ook wel speedframes genoemd, een uitstekende manier om een visual weer te geven. Een speedframe is namelijk een slim en doordacht aluminium systeem voor bedrukte doeken met montage pees. Het is de ideale oplossing om zo nu en dan nieuwe foto’s of afbeeldingen wil wisselen. Zo kunt u eenvoudig en voordelig uw ruimte voorzien van een nieuwe uitstraling.

Krijg meer aandacht door uw speedframe te verlichten

Wilt u meer aandacht voor uw visual of display? Dan kunt u ook ervoor kiezen om uw frame te bestellen en deze laten voorzien van verlichting voor een super moderne hightech uitstraling. Dit kan met traditionele TL of LED verlichting, maar ook Neon verlichting is mogelijk en een steeds populairder aan het worden reclame oplossing.

Bestel direct online in slechts paar klikken

Bezoek onze webshop en bestel direct online uw frame op maat mét uw eigen ontwerp. Geen ontwerp? Maak dan een eigen ontwerp via onze handige ontwerptool op de webshop. Bekijk hier en bestel nu!

NB. Voor een compleet overzicht van al onze mogelijkheden, klik op onderstaande link en download onze brochure.

speedframe-brochure

Bel me terug

Neem vrijblijvend contact op!