Textieldoeken

Wat is tegenwoordig de meest handige manier om een foto of ontwerp groot op de muur te krijgen? Het anwoord: textieldoeken! Een textieldoek bestaat uit een aluminium frame waarbinnen een geconfectioneerd siliconen pees doek is strakgespannen. Het handige is dat het doek zeer eenvoudig te verwisselen is. Zo kunt u regelmatig nieuwe ontwerpen ophangen en uw ruimte, binnen of buiten, vernieuwen met nieuwe reclame. Super eenvoudig en helemaal niet duur!

Extra aandacht met dankzij LED verlichting

Voor extra herkenbaarheid en zichtbaarheid, adviseren wij om textieldoeken te voorzien van verlichting. Wij bieden de mogelijkheid om bij nieuwe én bestaande gemonteerde doeken witte of gekleurde LED lampen  aan te sluiten voor een frisse en moderne uitstraling. Door gebruik te maken van doorschijnende stof komt bijvoorbeeld uw visual of aanbieding extra in de aandacht bij klanten of relaties, én dat op een energiezuinige manier.

Textieldoeken bestellen in onze vernieuwende webshop

Vanaf heden kunt u uw textieldoeken bestellen in onze vernieuwde webshop. Kies zelf uw afmeting, afwerking en materiaal en bestel direct online. Het is zelfs mogelijk online een eigen ontwerp te maken, maar uiteraard kunt u ook gewoon uw eigen ontwerp uploaden via onze uploadtool. Voor meer informatie over deze doeken, download de brochure. Wilt u liever persoonlijk en direct advies? Neem dan telefonisch contact met ons op of laat u terugbellen.

Download de brochure

Bel me terug