Trap stickers en folie

Stel u wilt op een unieke wijze uw pand, dat meerdere etages bevat, bewegwijzeren. Waarom maakt u dan niet handig gebruik van uw trap? Leid uw bezoekers naar de juiste verdieping door het plaatsen van informatiestickers en pictogrammen op de trap. Niet alleen functioneel, maar ook erg uniek. Bestel deze stickers met elk mogelijke opdruk, van een signalering een wifi zone, tot een ludieke tekst of plaatjes en cijfers die een verdieping aanduiden.

Een entree om nooit meer te vergeten

Is uw huidige trap saai en inspiratieloos? Restyle de stootborden of simpelweg de gehele trap eenvoudig met de trap stickers en folie van Krommedijk lichtreclame & signing. Geef de maat door van het stootbord en de stickers voor uw trap worden op maat gemaakt. Een ontzettend leuke manier om uw trap te bekleden en de makkelijkste én voordeligste manier van traprenovatie!

Hoogwaardige trap sickers en zelfklevend folie

Voor het bekleden van uw trap gebruiken wij het easydot geprint zelfklevende folie. Dit kunnen wij doen voor ieder formaat, van enkele treden tot een trap van meerdere meters hoog. Dankzij easydot is het gemakkelijk te plakken en na een tijd zonder beschadiging weer te verwijderen. Maak uw trap mooi met een hippe, leuke, inspirerende of toepasselijke sticker. Iedere keer weer leuk als je naar boven loopt!

Bel me terug